Lämna bruset i stan!

Bara 20 minuter från stan ligger mötesplatsen med den storslagna naturen runt bekvämligheten på anläggningen.

Konferera hos oss

Starta året med konferens hos oss

Valfrihet

Det finns en stor variation av möten, alla beroende på syfte, mål och gruppens deltagare. Här vill vi ge lite inspiration och förslag på olika mötestyper man kan ha hos oss:

KICK-OFF
För dig som vill samla företaget så är vårt läge "mitt i Sverige" en bra plats för kick-off i Örebro. Närheten till stora grönytor och spännande skogar gör att utbudet av aktiviteter är oändligt - allt beroende på kick-offens tema och syfte. Vi delar gärna med oss av tidigare erfarenheter och kunskaper som kan hjälpa till att göra din kick-off till en riktig kick-start för företaget!

KREATIVA KRAFTER
I vår lokal, Bävern, finns alla möjligheter för kreativitet att få spritt spelrum. Utnyttja rummets alla möjligheter till fri möblering, skriva på väggarna, skapa idéer och visioner tillsammans. I samarbete med våra aktivitetsarrangörer har vi även ett stort utbud av aktiviteter där din kreativitet får blomstra på olika sätt.

UTVECKLING TILLSAMMANS
Organisationer förändras ständigt. Människor kommer, människor går. Utmaningen är att skapa en grupp som arbetar tillsammans och mot samma mål! Med ett väl genomtänkt program kan man med hjälp av olika övningar, föreläsare och aktiviteter komma en bra bit på väg. Vi har kontakter med föreläsare och processledare för detta.

INSPRIATION I VARDAGEN
Inspireras till att må bättre och hitta balansen i vardagspusslet. Inspireras till att utmana dig själv och dina rädslor, och att sätta mål och visioner i din vardag. I denna inspirationskonferens ligger fokus på att förändra din egen vardag på något sätt. Det är de små, små stegen som gör att vi utvecklas varje dag. Vi har föreläsare som hjälper dig med "hur"!