Lämna stan!

Bara 20 minuter för en konferens i naturen

Konferera hos oss

Starta året med konferens hos oss

Valfrihet

Det finns en stor variation av möten, alla beroende på syfte, mål och gruppens deltagare. Här vill vi ge lite inspiration och förslag på olika mötestyper man kan ha hos oss:

KICK-OFF
För dig som vill samla företaget så är vårt läge "mitt i Sverige" en bra plats för kick-off i Örebro. Närheten till stora grönytor och spännande skogar gör att utbudet av aktiviteter är oändligt - allt beroende på kick-offens tema och syfte. Vi delar gärna med oss av tidigare erfarenheter och kunskaper som kan hjälpa till att göra din kick-off till en riktig kick-start för företaget!

WALK & TALK
Ibland är det nyttigt att hitta andra diskussionsformer och där kan naturen, och det faktum att man gör något tillsammans, vara en kreativ motor till det goda samtalet.

På ett walk & talk-möte packar vi ryggsäckarna åt er med kaffe/te och goda smörgåsar. Ni får karta och tips på olika vandringsleder, anpassade efter vilken svårighetsgrad ni önskar. När ni vandrat en stund och det börjar kurra i magen kommer ni fram till vår lunchplats där vi väntar på er med mat och dryck. Här packar vi även om era ryggsäckar och ni får med er nytt kaffe/te, hembakat fikabröd samt frukt. Stärkta med ny energi vandrar ni sedan tillbaka mot konferensanläggningen.

KREATIVA KRAFTER
I vår lokal, Bävern, finns alla möjligheter för kreativitet att få spritt spelrum. Utnyttja rummets alla möjligheter till fri möblering, skriva på väggarna, skapa idéer och visioner tillsammans. I samarbete med våra aktivitetsarrangörer har vi även ett stort utbud av aktiviteter där din kreativitet får blomstra på olika sätt.

UTVECKLING TILLSAMMANS
Organisationer förändras ständigt. Människor kommer, människor går. Utmaningen är att skapa en grupp som arbetar tillsammans och mot samma mål! Med ett väl genomtänkt program kan man med hjälp av olika övningar, föreläsare och aktiviteter komma en bra bit på väg. Vi har kontakter med föreläsare och processledare för detta.

INSPRIATION I VARDAGEN
Inspireras till att må bättre och hitta balansen i vardagspusslet. Inspireras till att utmana dig själv och dina rädslor, och att sätta mål och visioner i din vardag. I denna inspirationskonferens ligger fokus på att förändra din egen vardag på något sätt. Det är de små, små stegen som gör att vi utvecklas varje dag. Vi har föreläsare som hjälper dig med "hur"!

Dagkonferens

Flytta kontoret för en dag, landa ner i en kreativ miljö och boosta energin.
350 kr / pp