Bröllop

När vi två blir ett

Fira din stora dag hos oss

Låt oss ta hand om detaljerna medan ni njuter av festen, släkten och vännerna som har kommit för att vara med och dela er stora dag.

Läs mer

Livets stora dag

Ett bröllop är dagar att minnas för både brudpar och gäster. Vi på Ånnaboda Storstenshöjden är ett alternativ för er som önskar ert bröllop och er bröllopsfest i närheten av Örebro. Vi gör allt för att ert bröllop ska bli ett lyckligt minne för livet. Låt oss ta hand om detaljerna medan ni njuter av festen, släkten och vännerna som har kommit för att vara med och dela er stora dag.

Mat och dryck Tillsammans tar vi fram menyn som passar till just ert bröllop. Välj mellan våra färdigkomponerade festmenyer eller kom med egna önskemål. I kök och servering kan ni vänta er det bästa - vi ser till att bröllopsmiddagen blir något att minnas för er och era gäster. Njut av er kväll!

Vigsel Vinter- eller sommarbröllop? Traditionellt eller okonventionellt? Bli två i en traditionell ceremoni i någon av traktens många och vackra kyrkor. Eller varför inte ta med er gästerna ut i skogen. En vigsel med Falkaklippans storslagna natur som bakgrund blir en vacker och minnesvärd upplevelse.

Logi Tillbringa natten i stjärnrummet, njut i bubbelbadet under egen stjärnhimmel och njut av lugnet och vildmarken utanför fönstret. Era gäster bor bekvämt och mysigt i hotellrum eller stugor och ni kan samlas för en gemensam frukost/brunch även dagen därpå.

Underhållning och fotografering Gör festen rolig och minnesvärd med underhållning av olika slag. Vi hjälper er att ordna underhållning och musik. Vi samarbetar även med flera professionella fotografer som förevigar denna dag.

Transport Vi kan tillsammans med vår samarbetspartner, VIG Limousiner, erbjuda fördelaktiga priser på körningar till oss. Ett lite lyxigare sätt att ta sig till festen!

Kontakta oss för mer information eller om du undrar något. 
Telefon:019-29 55 00 E-post: info@annaboda.com