MTB

Hyrcyklar till barn, ungdom och vuxen.

Relax

En lyxig stund!

Fiske

Prisvärda paket!

Mitt i naturen...

...men ändå nära staden ligger Ånnaboda Camping, utanför Örebro. En perfekt plats för både aktivitet och avkoppling, alldeles vid Kilsbergskanten och den fantastiska vildmarksnaturen.
Här finns fina vandrings-och cykelleder, skidspår, pulka-och skidbackar. Ett stenkast från campingplatsen ligger  Ånnabosjön med en av länets finaste badplatser och med inplanterad ädelfisk. Runt sjön går en 2,5 kilometer lång, handikappanpassad promenadslinga med bord, bänkar och grillplatser. I Ånnaboda Storstenshöjden finns också en konferensanläggning med hotell, stugby, relaxbad och cafè-och restaurang med fullständiga rättigheter, som är öppen 365 dagar om året. Vår campingplats är också öppen året runt och har 330 platser för husvagn/husbil/tält, samtliga utrustade med eluttag. Anslutning sker med 2,5 mm kabel. Här finns totalt  23 stugor av varierande storlekar, för mellan 2 personer, upp till 6 personer. Läs mer om oss på Camping.se

http://www.camping.se/sv/campingar/2998/Annaboda-Storstenshojden-Camping/

Aktiviteter
Cykla, vandra, jogga, fiska, bada, utmana varandra på disc-golf eller slå dig ner i restaurangen och njut av maten och utsikten.
Karta
Välj din plats och boka!