Black Rock

Ett roligt och annorlunda sätt att njuta av en måltid tillsammans med goda vänner.

Måltider för alla stunder

Livets största fest
Tillsammans tar vi fram menyn som passar till just ert bröllop. Välj mellan våra färdigkomponerade festmenyer eller kom med egna önskemål. I kök och servering kan ni vänta er det bästa - vi ser till att bröllopsmiddagen blir något att minnas för er och era gäster. Njut av er kväll!
Måltidsgemenskap
Kom till oss i Ånnaboda för en "dagens lunch". Öppet alla dagar i veckan! Hos oss kan du äta oavsett om du här för att åka pulka med barnen, har konferens med företaget, är på träningsläger med föreningen eller firar födelsedag med nära och kära. Med vårt nya koncept finns det en större valfrihet - något för alla smaker!
Grilla året om
Hos oss kan du äta grillat året om, med vår populära Black Rock-middag. På bordet ställer vi in en 450 grader varm lavastensbricka där du själv grillar kvällens middag. Till detta serveras en god och spännande tillbehörsbuffé. Ett middagskoncept vi erbjuder våra gäster och som snabbt har blivit en stor succé!
 • Black Rock - kom 4 betala för 3

  Ett roligt och annorlunda sätt att njuta av en måltid tillsammans med goda vänner.
  Fr. 280:-/pers
 • MTB-weekend

  Med mer än 200 kilometer markerade MTB-leder precis utanför fönstret!
  950:-/pers
 • Njut av en avkopplande påskhelg.

  Fira påsken i Ånnaboda med boende i hotellrum eller stuga, goda måltider i restaurangen och många möjligheter till vandring, cykling, badtunna, fiske och andra härliga utomhusaktiviteter!
  940:- /pers
 • Dagkonferens

  Flytta kontoret för en dag, landa ner i en kreativ miljö och boosta energin.
  350 kr / pp