Välkommen!

Välkommen!

Välkommen till Ånnaboda - Storstenshöjden, en mötesplats för alla! Vi har hotellrum, stugby, restaurang, konferenslokaler och aktiviteter - året om.
Det som skiljer oss från andra är närheten till naturen. Vi jobbar med naturen och tror att det har betydelse även för dig som gäst. Våra råvaror kommer från skogens skafferi och den miljö du vistas i har bevisligen en positiv effekt på inspiration och kreativitet samt motverkar stress.

Följ med oss på en rundtur på anläggningen!

Receptionen

Receptionen

I vår huvudentré välkomnas du av vår personal i receptionen. Det är här du checkar in/ut, får konferensservice och kan få mer information om skidspår, vandringsleder, aktiviteter i området, köpa fiskekort och mycket mera.  Receptionen är husets hjärta!

Presentshop

Presentshop

I receptionen har vi en presentshop där du hittar nyttiga, spännande och vackra saker. Du kan köpa en värmande fleecesjal, intressanta böcker om Kilsbergen, goda kex, marmelader och oljor, halsband, armband och läckra ringar, doftljus, vackra ljusstakar, underbara tvålar, mysiga gosedjur och mycket mera. Stanna till och se vad vi har att erbjuda!

Café

Café

Kom in till oss på en fika! Köp en smörgås, hembakat fikabröd eller kanske bara en god kopp kaffe. Slå dig sedan ner i våra fåtöljer för en stunds avkoppling eller samvaro med vänner. Här finns tidningar och böcker att läsa och vintertid har man hela pulkabacken som underhållning precis utanför fönstret.

Restaurang

Restaurang

Vår restaurang domineras av den öppna spisen där elden sprakar och sprider en hemtrevlig atmosfär. Här finns plats för 200 sittande matgäster, en bar med fullständiga rättigheter och det finns även utrymme för en liten scen vid musikframträdanden.

Stora fönster dominerar ena väggen av restaurangen och erbjuder en härlig utsikt mot Ånnabodasjön.

Konferens

Konferens

I vår huvudbyggnad ligger konferenslokalerna Björnen 1, Björnen 2, Tjädern (se bild), Orren och Ugglan. För mer information om dess kapacitet, läs här.

Med närheten till grupprum samt fika- och restaurangutrymmen är detta populära konferenslokaler hos våra gäster.

Gårdshuset

Gårdshuset

Tvärs över gården, ett stenkast från vår huvudbyggnad, ligger Gårdshuset. Här finns sju stycken enkelrum, alla med dusch/wc på rummet, samt konferenslokalen Vesslan. Utanför konferenslokalen finns det även en mindre uteplats och gräsyta för bensträckare och fikastunder. 

Gårdshuset passar för den lilla konferensgruppen som vill ha konferens och boende lite mer avskilt från övriga gäster.

Östra Paviljongen

Östra Paviljongen

Tvärs över gården, från huvudbyggnaden sett, ligger även vår hotell- och konferensdel, Östra Paviljongen. I denna byggnad finns konferenslokalerna Älgen, Minken, Bävern och Räven. Läs mer om dessa HÄR.

Här hittar du även 24 av våra hotellrum, alla med möjlighet att användas som dubbelrum (48 bäddar). Sju av dessa är inredda i samarbete med Örebro Konstskola, ett spännande projekt som resulterade i att inget rum är det andra likt!

Rum23 är vårt "stjärnrum", ett lite större rum med burspråk, bubbelbad och stjärnhimmel i badrumstaket. Uppskattat av många som vill sätta lite extra guldkant på sin vistelse!

I direkt anslutning till Östra Paviljongen finns stora gräsytor som lämpar sig för bensträckare såväl som aktiviteter av olika slag.

Välkommen åter!

Välkommen åter!

I direkt anslutning till vår anläggning finns stora parkeringsytor med gratis parkering för våra besökande gäster.  Har man ett större arrangemang/event på området finns det ytterligare parkeringsmöjligheter i nära anslutning till vår anläggning.

Vi hoppas att du har blivit nyfiken på vår anläggning efter denna lilla rundtur, och önskar dig välkommen att besöka oss!

Bläddra